Mesaje
Adauga anunt nou
PAMBAC SA
PAMBAC SA

PAMBAC SA

  • Ultima oară activ: 21 mai 2024, 09:14
  • Pe OLX din: 05 sept. 2016
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 3 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Bacau

Nedeterminat

Full time

Mobilitatea postului: Necesita deplasari

Reactualizat la 25 mai 2024

Bacau

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Necesita deplasariPermis de Conducere: altele, C

20 mai 2024

Bacau

Nedeterminat

Full time

Program de munca: Program normal

Reactualizat la 14 mai 2024

Despre noi

Pambac este povestea unui business românesc de succes, probată de-a lungul a peste 50 de ani de existența, în care societatea a trecut prin diverse etape de creștere și transformare.

Încă de la înființarea să, în anul 1968, Pambac a ales să ofere oamenilor, bucuria de a mânca produse sănătoase și gustoase, și de atunci și până în prezent, și-a respectat zilnic această promisiune.

Țelul nostru este de a deveni o firmă puternică, atât pe plan național cât și european. Trebuie să țintim sus pentru ca planurile noastre să aibă dimensiunea aspirațiilor noastre, iar spiritul de entuziam și dedicare al echipei să fie la nivelul necesar atingerii acestor obiective.

Cu ajutorul unei echipe dedicate și profesioniste, a oamenilor care pun pasiune în ceea ce fac, menținem standardele ridicate ale companiei, iar prin investiții planificate și susținute suntem într-o continuă dezvoltare și transformare
 

Contact

  • Strada Calea Moinesti 14
  • 000175 BACAU
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.pambac.ro/despre-noi/companie

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau